Notice: Undefined index: style in /home/proba03/public_html/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/helper.php on line 670

Notice: Undefined index: style in /home/proba03/public_html/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/helper.php on line 815
ДОБАВКА ЗА КРАСОТА, ВИТАЛНИ СТАВИ И СУХОЖИЛИЯ - ВЕСТНИК "ТРЕТА ВЪЗРАСТ"

ДОБАВКА ЗА КРАСОТА, ВИТАЛНИ СТАВИ И СУХОЖИЛИЯ

Тотал Колаген Макс

ЗА МЛАДО ЛИЦЕ И ТЯЛО 


Колагенът е най-новото средство в борбата за здраве и красота. Изчерпването на колагена в кожата се смята за основната причина за видимите следи за остаряването. Освен това той е главен компонент на хрущялите, сухожилията и ставните връзки и основен белтъчен компонент на костите и зъбите и съставлява 25% от всички белтъци в човешкото тяло. Колагенът укрепва стените на кръвоносните съдове и има роля в развитието на тъканите. Той се съдържа в роговицата и лещата на окото. Заедно с мекия кератин, той осигурява здравина и еластичност на кожата и при деградацията му с възрастта се получават бръчки. В резултат на неговото отслабване, деструктуриране и интоксикация се поява целулитът, който засяга 90% от жените над 30 години и някой мъже.

Колагенът е отговорен за множество жизненоважни функции. Той поддържа сухожилията, кожата и хрущялите. Осигурява цялост, стегнатост и еластичност на структурите в тялото. Колкото по-голямо е количеството на колаген, с което тялото разполага, толкова по-оформено и гъвкаво ще бъде то. Колагенът също спомага за предаването на сила чрез сухожилията и ставните връзки, както и за навлизането на светлина в роговицата.

По последни научни изследвания състоянието на колагена определя биологичната възраст на човека, което най-лесно се вижда чрез промените в състоянието на кожата и се усеща по затрудненото движение на опорно-двигателния апарат.

ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС е изключителна разработка на Redrose manifacturing company. Великобританската хранителната добавка ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС използва технология, която позволява да възстановите колагена, които сте загубили. Не е нужно да пиете безброй много хапчета. Не е нужна намесата на намесата на скалпел или ботокс. Решението е натурален КОЛАГЕН.

ЗАЩО ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА?

Знаете ли, че във всяка клетка от тялото ви има колаген. Можете да ядете 100% естествена, органична и питателна храна, да се упражнявате всеки ден, да прилагате най-скъпите кремове и дерматологични процедури на кожата си, но въпреки това няма да компенсирате колагена, който губите всеки ден. В действителност, на възраст между от 20 до 30, продукцията на колаген се забавя драстично. По времето, когато човек навърши 60, производството на колаген е намалял повече от 35%. Тъй като тялото губи способността си да се прави колаген, той започва да се разпада. Ето защо нашата кожа се отпуска и сбръчква, косата става по-тънка и безжизнена; нашите стави са по-твърди и по-малко гъвкави, тялото ни става по-отпуснато и нетонизирано.

Но попълването на запасите от колаген на организма е трудно. Непреработеният колаген е несмилаем, молекулата на колагена е твърде голяма, за да се абсорбира от храносмилателната система. Дълго време опитите да се улесни усвояването са завършвали с неуспех. Но сега има начин да се възстанови колагенът, който сте загубили.

Колагенът се разпространява под формата на добавки, както и като ингридиент на кремове и серуми. След години научните изследвания е разработен ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС - колаген с изключително ниско молекулно тегло, което улеснява изключително бързата абсорбция от стомашно-чревния тракт. Когато приемате ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС, позволявате на тялото само да се поддържа и, при необходимост, лекува. Резултатите са видими и дълготрайни, и най-важното – идват отвътре!

Колагенът като хранителна добавка е достатъчно време на пазара, за да докаже свойството си да премахва фини линии и бръчки, стрии и целулит и да подобрява състоянието на косата и ноктите. С всеки ден, в който приемате ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС, протеинът ще придава на кожата ви все повече сила и еластичност . ” Само гледайте как ще се подмладите!” – казват тези, които вече използват формулата.Смята се, че от 25 годишна възраст тялото ви губи 1,5% от колагена си всяка година. Така, на 35-годишна възраст тялото ви ще е загубило 15%, а на 45 – 30%. Тогава наистина започва да се забелязва загубата на еластичност на кожата и промяната в текстурата й.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ?

 • Колагенът съставлява 25% от всички протеини в тялото ви!
 • До 70% от белтъка в съединителната тъкан се състои от колаген!
 • Колагенът е значителна част от белтъчния състав на връзките, сухожилията, хрущялите, костите и кожата!
 • Колагенът е най-изобилният протеин в организма ви!
 • Мускулите и съединителната тъкан са естествено оборудвани, за да могат да се възстановят чрез производството на нови мускули и колагенови протеини. Въпреки това, поради износването, което се получава с течение на времето като последствие от живия живот, тялото ви може да се окаже изчерпано от най-важните аминокиселини, необходими за производството на колаген. Това се превръща в много по-съществен проблем за хората, извършващи усилена физическа дейност, както и хора с хронични болки. Имайте предвид този важен факт: естествената способност на тялото да поддържа съединителната тъкан и хидратацията на клетките намалява след 25-годишна възраст. Много спортисти редовно вземат протеинови добавки, за да подкрепят мускулната тъкан. От друга страна, хора, които страдат от необясними болки в тялото, почти никога не го направят. В резултат първата група се справя много по-добре с управлението на болката от втората група. Въпреки това повечето протеинови добавки (яйца, мляко, суроватка, мая, черен дроб, зърнени храни и др.) не съдържат достатъчно суровини, необходими на организма за оздравяване на съединително-тъканно увреждане и / или да спре болката от него. Решението? ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС. ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС подкрепя растежа и възстановяването на съединителната тъкан, кожата и мускулите. ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС съдържа чист натурален колаген, който подпомагасъединителната тъкан и регенерацията на кожата.

ПОЛЗИ ОТ ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС:

 • Намалява възпалението, болките в тялото и ставите и съпътстващия дискомфорт.
 • Увеличава хидратацията на съединителната тъкан.
 • Увеличава енергията и физическа издръжливост.
 • Подобрява времето за възстановяване след тренировка.
 • Подпомага възстановяване при костно-мускулни травми, както и след операции.
 • Подобрява мускулния тонус, повишава сила ви и гъвкавостта на ставите.
 • Намалява мускулни болки, както и болката след тренировка или друга физическа активност.
 • Подмладява кожата и й придава младежки вид.Здравата кожа задържа влагата по-добре, по-еластична е и по-малко склонна да се сдобие с бръчки и тъмни петна.
 • Увеличава здравината на ноктите. Здравите нокти не се цепят.
 • Подобрява състоянието на косата и увеличава гъстотата на косъма, което придава по-младежки вид.
 • Овладява апетита. Намаляването на желанието за храна е от полза не само диабетици, но и за хора с наднормено тегло. Намаляването на теглото при затлъстяване води до по-добро общо здравословно състояние и повишено качеството на живот.

 

СЪДЪРЖАНИЕ:
ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС съдържа 100% животински натурален колаген.


УПЪТВАНЕ ЗА УПОТРЕБА:
Вземете ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС 3 (три) пъти дневно на празен стомах. Препоръчва се третата капсула да се взима преди лягане. През нощта ТОТАЛ КОЛАГЕН МАКС предоставя необходимя колаген, нужен на кожата, ноктите, косата, ставите и други съединителни тъкани, за оздравяване и възстановяване по време на сън, когато тялото е в най-благоприятно за това състояние. Може да се смесва с течности.

 

Поръчайте вашата едномесечна доза от 90 капсули на изключително атрактивна цена от 26.90 лв.!
0877 877 660
Гарантирано качество! *
* Продуктът е произведен и пакетиран във Великобритания! Отговаря на най-високите стандарти за качество!
* Продуктът е одобрен от Българска Агенция по Безопасност на Храните.

ВХОД / ИЗХОД

ТЕСТОВ БРОЙ

Безплатен тестов брой от електронния ни абонамент можете да изтеглите от тук:

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com